+25.600 visitas. ¡Gracias! ¿Tienes alguna exclusiva musical o televisiva? No dudes en contactar en el apartado derecho del blog

miércoles, 12 de diciembre de 2012

La música catalana continua triomfant

Lidia Guevara i Amelie han guanyat premis en els darrers mesos
 
Els grups catalans continuen sonant amb força. Així ho fan Antònia Font, Els Pets, Sopa de Cabra o Amelie entre d'altres. Guanyen premis i alguns surten de Catalunya per donar a conèixer la seva música.
 
Antònia Font, el grup caracteritzat per les seves lletres fantàstiques han aconseguit escalar posicions amb "Vostè és aquí" en la llista de vendes Promusicae d'Espanya. Sent un grup català els honra ja que el seu públic és més reduït per la llengua en que interpreten les cançons. La seva agenda pesa bastant a dia d'avui; el 18 de gener tocaràn a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, el 19 a l'Auditori de Granollers, el 2 de febrer al Teatre Circ de Múrcia i el 22 a l'Atrium de Viladecans. 
 
D'altra banda, grups com Els Pets, Sidonie, Sopa de Cabra o Amelie segueixen creixent. Aquest últim és un grup nascut al 2009, són de Barcelona i s'han fet amb el premi Enderrock com a millor grup revelació i el premi Disc Català de l'Any de Ràdio 4. Després de "Somiant desperts", ens sorprenen un cop més amb "És el moment", un disc pop-rock amb influències de Simple Plan que s'està venent molt bé.
 
La cantant que també ha rebut un merescut premi per part de la desena edició dels ARC com artista revelació és Lidia Guevara. No ha parat des que el seu primer disc amb Guevara, Memoria de elefante, va sortir a la venda. El seu àlbum és en castellà, però una de les seves cançons que més ha sonat ha sigut "Ningú com tu". Aquest divendres i dissabte fa "doblet" a la sala Oncle Jack d'Hospitalet i les entrades estàn esgotades.
 
Imatge: Lidia Guevara en l'Oncle Jack, 27 de Maig del 2010
 
Altres artistes que també s'escolten sense interrupció a la ràdio són Serrat, Manel, el músic Pau Vallvé, el grup veterà Obrint Pas, Blaumut i el seu single "Pa amb oli i sal" que ja superen les 100.000 reproduccions, Adrià Puntí, Manu Guix, els joves Teràpia de Shock, Gossos, Roger Mas, la cantant Élena, Beth, Albert Pla i els simpàtics Txarango.
 




2 comentarios:

  1. Cristian enhorabona per aquesta entrada,sincerament está molt currada i com no s'hi veu reflectida la bona imatge que tenen els artistes i grups en català.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies pel teu comentari i valoració sobre l'entrada!!!

      Cristian

      Eliminar