+25.600 visitas. ¡Gracias! ¿Tienes alguna exclusiva musical o televisiva? No dudes en contactar en el apartado derecho del blog

jueves, 13 de diciembre de 2012

Alguns actors de "Polseres Vermelles" es passen al teatre de la mà d'Albert Espinosa

"Els nostres tigres beuen llet" és una obra dirigida per l'autor de "Polseres Vermelles" i s'estrenarà el 20 de desembre al TNC

Alguns actors televisius de Polseres Vermelles s'han passat al teatre per interpretar personatges creats per l'Albert Espinosa. El director artístic del TNC ha tingut paraules d'admiració per l'autor i l'Albert ha agraït eternament el suport a tots els seguidors en la roda de premsa que s'ha produït aquest matí al Camp Nou.

Si voleu veure en escena als actors Carles Cuevas de "Ventdelplà" interpretant a Roco, al Daniel Sicart de "La Riera", al Mikel Iglesias de "Polseres vermelles", al Jaume Madaula, a l'Albert Baró que fa de germà petit i a la Clara, "que és una artista completa que no l'he hagut ni de dirigir", segons afirma Espinosa, heu de veure "Els nostres tigres beuen llet". Aquesta obra que comptarà amb més actors (alguns de l'exitosa "Polseres Vermelles") s'estrenarà el 20 de desembre al TNC i està pensada per gent de 10 anys cap endavant, encara que tingui una temàtica adulta.

El Sergi Belbel, director artístic del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), solament ha tingut paraules d'admiració per l'Albert Espinosa: "ha fet un gran pas. Del que va ser el teatre més petit del món, el Melic, amb "Tu vida en 65 minutos" fins a la sala gran del TNC. La dramaturgia catalana ha crescut a Catalunya i fora de les nostres fronteres i per fi tenim un creador d'èxit que hem d'admirar i que mai deixarà de tenir un peu a Barcelona ni a casa nostra".

L'Albert Espinosa, senyalant als 13 actors que tenia a l'esquena, ha afirmat que "ha sigut molt bonic construir el casting. Aquestes persones són la meva familia actoral". A més, se sent fan d'un dels seus actors: "vaig contar amb el Benito, que per mi és el millor actor del món" i asegura que sempre ha tingut la sensació de que tornaria a jugar a futbol després que li tallèssin la cama.

Roda de premsa en la sala París de "Els nostres tigres beuen llet"

L'autor s'ha mostrat molt simpàtic i senzill agraint continuament: "He tingut molta sort a la meva vida, primer un èxit sorprenent a "Polseres Vermelles" i després un milió i mig de copies venudes del meu últim llibre, a més d'estar traduït en 30 idiomes. No tinc por i he fet l'obra que a mi m'agradaria veure".

El cap del Barça ha cedit avui l'espai per poder portar a terme la roda de premsa d'aquesta obra que barrejarà jazz amb futbol. L'acte a tingut lloc a la sala París situada dins del Camp Nou a les 12 del migdia i a l'acabar la presentació alguns assistents han tingut el plaer de fotografiar-se amb l'Albert i visitar el Museu del FCB gratuïtament.

GALERIA DE FOTOS
Click en la imatge per ampliar | UABsApp

Fotografiant a l'elenc actoral

Roda de premsa en la sala París de "Els nostres tigres beuen llet"

L'Albert Espinosa atenent a alguns fans signant "El món groc"

Invitació final pel museu del FCB






No hay comentarios:

Publicar un comentario