+25.600 visitas. ¡Gracias! ¿Tienes alguna exclusiva musical o televisiva? No dudes en contactar en el apartado derecho del blog

viernes, 21 de diciembre de 2012

Bustamante firma su perfume "Muy mío" en el Alcampo de Sant Boi

El cantante reune a unas 500 personas en el centro comercial 
El Alcampo de Sant Boi acogió ayer la firma de perfumes "Muy mío" de David Bustamante. Los fans compraron la colonia y se fotografiaron junto al artista.
Bustamante llegó al Alcampo de Sant Boi sobre las 5.10h acompañado de su hermano Igor, 5 personas de seguridad y 2 fotógrafos. Se perfumó delante del público con su fragancia y estuvo 2 horas firmando a todos los asistentes. Tuvo que cambiarse dos veces de ropa, la primera vez por sudor y la segunda por una pequeña tara en la camiseta, por lo que lució una camiseta gris y dos negras.
Además de "Muy mío", colonias que costaban 6,34€ o 6,94€ en el caso del estuche con crema para la piel, algunos de los 500 fans apróximadamente que fueron, llevaron su último álbum "Mío" para que Bustamante les plasmara el autógrafo, así como algunos objetos: pañuelos, peluches, cuadros, etc. 
El artista ya realizó por la mañana otra firma de perfumes en la tienda Druni del centro comercial Diagonal Mar donde el ganador de "El número uno", Jadel, no dudó en asistir al igual que en el Alcampo. También se fotografió con todo aquel que le reconocía y saludó a los fans de su compañero David.

GALERÍA DE FOTOS 
Click para ampliar | Realizadas por UABsApp
Perfumes "Muy mío" expuestos para la compra





Jadel, el ganador de "El Número uno", le hizo una visita

Bustamante firmó colonias y discos y se fotografió con todo el mundo




lunes, 17 de diciembre de 2012

"El fútbol que se lee" llega a la UAB

El equipo directivo de Panenka, "El fútbol que se lee" realiza una presentación de la revista ante unas 200 personas en la UAB
 
Roger, Álex y Aitor, el equipo de Panenka, explicaron en una larga conferencia los objetivos y contenidos que propone la revista. Quieren romper las barreras que existen entre el fútbol y la cultura y responden varias preguntas interesantes.
 
Roger Xuriach, Áxel Torres y Aitor Lagunas son antiguos alumnos de la UAB que se han convertido en el actual equipo fundador y directivo de la revista deportiva Panenka, "El fútbol que se lee". Realizaron una conferencia en el Aula Magna de la Facultad de Ciencias de la Comunicación de la UAB ante unas 200 personas explicando los objetivos y el contenido que podríamos encontrar en el proyecto.

Actualmente Panenka tiene 5000 lectores mensuales, 2000 de los cuales son suscriptores y ésta se caracteriza por tener 120 hojas de contenido  donde se encontrarán largos y profundos reportajes centrados en ideologias políticas de los clubs, su evolución, historias sociales del deporte, etc. "Queríamos romper las barreras del fútbol y de la cultura y dejar claro que un elemento forma parte ya del otro", asegura Áxel Torres.
 
A la pregunta ¿Cómo conseguís progresar con la revista? La respuesta fue clara: "Es difícil. En Alemania, una revista futbolística tiene 90.000 suscriptores, pero es Alemania... un país donde la gente lee. Aquí no y cuesta mucho progresar".
 
 
 
Las referencias de Panenka son WSC, 11 Freunde y Soo foot, revistas de semejante ámbito, por lo que dejan claro que no son pioneros en nada. Los objetivos también son claros: formar una mirada alternativa a otros medios, enfocar la información de una manera atrevida y huir de los intereses comerciales.
 
Además, el equipo directivo trabaja junto a otros periodistas, fotógrafos, diseñadores, historiadores e infografistas para conseguir que la revista esté lista para ser vendida en Madrid, Barcelona y Zaragoza. Mandaron un fuerte abrazo a su diseñadora y creativa Laia Guarro que no pudo estar presente, a Álex López de departamento de Marketing -vendía revistas a un módico precio de 5€ a la salida- y a las personas que les apoyaron en sus inicios mediante las redes sociales, añadiendo que Panenka nació con y en estos medios.
 

 
Entrada relacionada con la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB)




viernes, 14 de diciembre de 2012

Entrevista a Blaumut: "la salut de la música en català actualment és excel•lent a nivell qualitatiu"

El grup català no tenia clar que "Pa amb oli i sal" fos el seu primer single
 
En Xavi de la Iglesia (guitarres i veu), en Manel Pedrós (bateria, electrònica i veus), l'Oriol Aymat (violoncel, serra i veus) i en Vassil Lambrinov (violí, serra, percussió i veus) formen Blaumut. UABsApp ha aconseguit parlar amb ells i ens han confessat molts detalls del seu disc "El turista", publicat aquest 2012.
 
D'on prové "Blaumut" i com es va formar el grup?
 
El nom "Blaumut", està inspirat en una cançó del disc que porta per títol "Islàndia". La idea d'un paisatge fred, amb els tons blavosos del gel, silenciós, serè… Un concepte amb el que ens vàrem sentir identificats des del primer moment.
El grup es comença a cuinar a foc lent cap a l'any 2003, quan dos dels components, en Vassil Lambrinov i en Xavi de la Iglesia es coneixen. Tot i els diferents àmbits musicals dels que provenen, el primer de la clàssica i el segon de la cançó d'autor, comencen a col•laborar realitzant gravacions casolanes i experimentant amb diferents sonoritats, sense pressa i sense cap objectiu més que disfrutar de les possibilitats que dóna poder treballar amb allò que t'apassiona.


Integrants de Blaumut/
Click per ampliar
Cap a l'any 2009 sóm convidats a tocar en un petit local de Barcelona, el Santutxo, on calia alguna cosa més que les seves cançons, una guitarra i un violí. Per l'ocasió varen comptar amb la col•laboració i els arranjaments clàssics de l'Oriol Aymat (violoncelista). La bona resposta per part de públic cap aquest trio en aquesta i posteriors actuacions fa plantejar la possibilitat de tirar endavant el projecte d'una manera estable.


El segell discogràfic Picap s'interessa per Blaumut i comencem a treballar en el projecte del disc. Finalment la incorporació del Manel Pedrós (bateria) tanca el cercle. La seva experiència com enginyer d'àudio, així com la seva versatilitat com a músic, ens permet gravar el nostre primer disc al seu petit estudi i començar a caminar com a "turistes" per aquest viatge que tot just comença.
 
 
Van signar contracte amb Picap al 2011 i un any més tard publiquen "El Turista"

Què podem trobar al disc?

És un disc que respira molts estils, amb la base de la cançó d'autor i la clàssica. Podem trobar des de Chill Out fins a Drum & Bass. El recorregut és extens però pensem que sempre hi ha un fil conductor que està allà. Segurament és la nostra marca.
Les lletres és un apart important de les cançons. Estan carregades d'imatges, com una seqüència que si la segueixes et va portant cap a una història, una sensació, o el que vulgui l'oient. Amb això el que volem dir és que ens agrada que cadascú hi tregui el seu propi suc de les cançons. Com un quadre, dues persones diferents poden veure o sentir coses diferents veient una mateixa imatge, i això la fa viva. Aquest és l'objectiu de les lletres.

Aquestes lletres són una mica abstractes i amb sentit profund... En què us inspireu?

Qualsevol petita cosa, sensació, etc… és susceptible de ser descrit o dibuixat en una cançó. No hi ha unes directrius concretes. Simplement sorgeix.

Quins objectius es proposa el grup amb l'àlbum?

El arranjaments del disc estan pensats per dur-lo en directe. El format és indiferent. Tant ens veiem tocant en format reduït, com en espais més grans. Pensem que la base és disfrutar el directe, i això es transmet a qui t'escolta.

Quines són les vostres referències musicals?
 
Com a referències musicals us en podriem dir milions i encara no hauriem acabat. Qualsevol proposta, sigui de l'estil que sigui, si està feta amb gust i ànima és susceptible de ser escoltada i disfrutada. Blaumut neix de la fusió de la clàssica i folk, pop, la cançó d'autor i milers de matisos que són allà, potser imperceptibles, pero que ajuden a que el so sigui el nostre.

El disc inclou cançons com "Islàndia" o "Pa amb oli i sal"...
 
A quin país anirieu de turisme ara, sense pensar-ho dues vegades?
 
Per unanimitat "Islàndia" (riures).
 
"Pa amb oli i sal" s'està convertint en un himne... És també l'himne del disc o trobem millors cançons des del vostre punt de vista?
 
"Pa amb oli i sal" és una cançó a la que tenim especial estima pel que està representant per Blaumut. De totes maneres, no vàrem tenir clar que seria el primer "single" del disc fins poc abans que sortís. Hi havia força candidates a ser-ho i finalment ens vàrem decidir per aquesta. Com a grup, ens agraden totes les cançons del disc, així que no sé si som els més indicats per a respondre aquesta pregunta...
 
El clip de "Pa amb oli i sal" ja porta més de 103.000 reproduccions a Youtube
 
Quan i on vau gravar el videoclip del single?
 
El clip de "Pa amb oli i sal" va ser gravat en un cap de setmana d'octubre, a Canyamars, un petit municipi del Maresme.
 
En quin estat trobeu el mercat musical català?
 
El mercat musical a nivell discogràfic està tocat si ho comparem amb els anys 80-90's. De totes maneres internet, tot i ser un mal de cap per a moltes companyies, ha obert una nova finestra a un nou concepte, una nova etapa dins el món musical. Ha permès la difusó de moltes propostes que possiblement no haurien sortit sense aquest nou suport, i aquest fet esperona la creativitat i les ganes d'explicar coses de molts autors "anònims" dins món de les arts en general.

Amb el mercat musical català ha passat això. Actualment trobem propostes boníssimes que han sorgit a través de la xarxa o amb la seva ajuda com a eina, i això dóna unes possibilitat infinites i fa que les dicogràfiques hi apostin encara que es vegin obligats a canviar el model de gestió. Pensem que la salut de la música en català actualment és excel•lent a nivell qualitatiu.

No us oblideu veure TV3 el proper diumenge dia 16 de desembre. Blaumut faràn suport a "La Marató contra el càncer " a les 12:30h.

Agraïments
Albert López
Picap
Blaumut






jueves, 13 de diciembre de 2012

Alguns actors de "Polseres Vermelles" es passen al teatre de la mà d'Albert Espinosa

"Els nostres tigres beuen llet" és una obra dirigida per l'autor de "Polseres Vermelles" i s'estrenarà el 20 de desembre al TNC

Alguns actors televisius de Polseres Vermelles s'han passat al teatre per interpretar personatges creats per l'Albert Espinosa. El director artístic del TNC ha tingut paraules d'admiració per l'autor i l'Albert ha agraït eternament el suport a tots els seguidors en la roda de premsa que s'ha produït aquest matí al Camp Nou.

Si voleu veure en escena als actors Carles Cuevas de "Ventdelplà" interpretant a Roco, al Daniel Sicart de "La Riera", al Mikel Iglesias de "Polseres vermelles", al Jaume Madaula, a l'Albert Baró que fa de germà petit i a la Clara, "que és una artista completa que no l'he hagut ni de dirigir", segons afirma Espinosa, heu de veure "Els nostres tigres beuen llet". Aquesta obra que comptarà amb més actors (alguns de l'exitosa "Polseres Vermelles") s'estrenarà el 20 de desembre al TNC i està pensada per gent de 10 anys cap endavant, encara que tingui una temàtica adulta.

El Sergi Belbel, director artístic del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), solament ha tingut paraules d'admiració per l'Albert Espinosa: "ha fet un gran pas. Del que va ser el teatre més petit del món, el Melic, amb "Tu vida en 65 minutos" fins a la sala gran del TNC. La dramaturgia catalana ha crescut a Catalunya i fora de les nostres fronteres i per fi tenim un creador d'èxit que hem d'admirar i que mai deixarà de tenir un peu a Barcelona ni a casa nostra".

L'Albert Espinosa, senyalant als 13 actors que tenia a l'esquena, ha afirmat que "ha sigut molt bonic construir el casting. Aquestes persones són la meva familia actoral". A més, se sent fan d'un dels seus actors: "vaig contar amb el Benito, que per mi és el millor actor del món" i asegura que sempre ha tingut la sensació de que tornaria a jugar a futbol després que li tallèssin la cama.

Roda de premsa en la sala París de "Els nostres tigres beuen llet"

L'autor s'ha mostrat molt simpàtic i senzill agraint continuament: "He tingut molta sort a la meva vida, primer un èxit sorprenent a "Polseres Vermelles" i després un milió i mig de copies venudes del meu últim llibre, a més d'estar traduït en 30 idiomes. No tinc por i he fet l'obra que a mi m'agradaria veure".

El cap del Barça ha cedit avui l'espai per poder portar a terme la roda de premsa d'aquesta obra que barrejarà jazz amb futbol. L'acte a tingut lloc a la sala París situada dins del Camp Nou a les 12 del migdia i a l'acabar la presentació alguns assistents han tingut el plaer de fotografiar-se amb l'Albert i visitar el Museu del FCB gratuïtament.

GALERIA DE FOTOS
Click en la imatge per ampliar | UABsApp

Fotografiant a l'elenc actoral

Roda de premsa en la sala París de "Els nostres tigres beuen llet"

L'Albert Espinosa atenent a alguns fans signant "El món groc"

Invitació final pel museu del FCB






miércoles, 12 de diciembre de 2012

La música catalana continua triomfant

Lidia Guevara i Amelie han guanyat premis en els darrers mesos
 
Els grups catalans continuen sonant amb força. Així ho fan Antònia Font, Els Pets, Sopa de Cabra o Amelie entre d'altres. Guanyen premis i alguns surten de Catalunya per donar a conèixer la seva música.
 
Antònia Font, el grup caracteritzat per les seves lletres fantàstiques han aconseguit escalar posicions amb "Vostè és aquí" en la llista de vendes Promusicae d'Espanya. Sent un grup català els honra ja que el seu públic és més reduït per la llengua en que interpreten les cançons. La seva agenda pesa bastant a dia d'avui; el 18 de gener tocaràn a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, el 19 a l'Auditori de Granollers, el 2 de febrer al Teatre Circ de Múrcia i el 22 a l'Atrium de Viladecans. 
 
D'altra banda, grups com Els Pets, Sidonie, Sopa de Cabra o Amelie segueixen creixent. Aquest últim és un grup nascut al 2009, són de Barcelona i s'han fet amb el premi Enderrock com a millor grup revelació i el premi Disc Català de l'Any de Ràdio 4. Després de "Somiant desperts", ens sorprenen un cop més amb "És el moment", un disc pop-rock amb influències de Simple Plan que s'està venent molt bé.
 
La cantant que també ha rebut un merescut premi per part de la desena edició dels ARC com artista revelació és Lidia Guevara. No ha parat des que el seu primer disc amb Guevara, Memoria de elefante, va sortir a la venda. El seu àlbum és en castellà, però una de les seves cançons que més ha sonat ha sigut "Ningú com tu". Aquest divendres i dissabte fa "doblet" a la sala Oncle Jack d'Hospitalet i les entrades estàn esgotades.
 
Imatge: Lidia Guevara en l'Oncle Jack, 27 de Maig del 2010
 
Altres artistes que també s'escolten sense interrupció a la ràdio són Serrat, Manel, el músic Pau Vallvé, el grup veterà Obrint Pas, Blaumut i el seu single "Pa amb oli i sal" que ja superen les 100.000 reproduccions, Adrià Puntí, Manu Guix, els joves Teràpia de Shock, Gossos, Roger Mas, la cantant Élena, Beth, Albert Pla i els simpàtics Txarango.
 




sábado, 1 de diciembre de 2012

David Bustamante levanta al público en el Teatre Coliseum de Barcelona

El cantante consiguió finalmente vender todas las entradas disponibles
Al final de la noticia podréis ver una galería de fotos realizadas por UABsApp
 
Bustamante interpretó temas de toda su carrera discográfica e invitó a subir a Pablo López al escenario. Mostró su calidad vocal una vez más y elevó la bandera de Catalunya durante el concierto.
 
Los fieles seguidores de Bustamante disfrutaron una noche más de la magia de su voz en un concierto donde pudieron escuchar temas de toda su carrera musical como "El aire que me das", incluída en su primer disco o "Me salvas", en el último. El artista llevaba un mes sin poderse subir a los escenarios a causa de una lesión y el concierto estaba previsto para deleitarlo desde los asientos, pero los asistentes no dudaron en levantarse desde el tercer tema que interpretó. Asimismo invitó a subir al escenario a Pablo López, compositor de "Mío", tema que cantaron juntos y que da nombre al último disco de estudio de David Bustamante.

 
 
Tras cambiarse tres veces de vestuario y entre ovaciones como "te queremos ver ahí toda la vida", el que fue jurado de "El número uno" aprovechó para hacer publicidad de su perfume "Muy mío", que se sitúa en el número 1 de los más vendidos en España y elevó la bandera de Catalunya en alguna ocasión durante el espectáculo.
 
El merchandising que se vendió en la entrada "reventó", a pesar de que sus fans se gastasen unos 50 euros de media en las entradas. Para quien le supiese a poco, el cántabro prepara junto a JET Entertainment dos conciertos más en Catalunya; el próximo será el día 8 de marzo de 2013 en el Auditori de Granollers y el siguiente el sábado día 23 de marzo en el Auditori de Sant Cugat.
 
GALERÍA DE FOTOS
 
(Click en las imágenes para ampliar | Realizadas por UABsApp con 2 cámaras)